Material Handling

Nezavisnost, iskustvo i stručnost od 1985. uz sertifikovanu pouzdanost u sektoru izrade profesionalnih grabilica za kranove i građevinske mašine, samo su neke od karakteristika koje čine Cromex grabilice očiglednim izborom kada su u pitanju rešenja pravljena po meri. Naše grabilice su napravljene prema svetskim standardima, i ponosni smo što posedujemo savremen mašinski park koji se izuzetno brzo prilagođava tehničkom napretku.

Trudimo se da zaključimo saradnju sa našim kupcima i poslovnim partnerima na osnovu vernosti i fer-pleja. Umesto da budemo zadovoljni kratkoročnim uspesima, cilj nam je da izgradimo dugoročna parterstva. Naša politika jeste takva da smo zadovoljni našim radom samo onda kada je i kupac ili poslovni saradnik zadovoljan.

Naši proizvodi se mogu videti u mnogim lukama, fabrikama cementa i čeličanama, kao i na brodovima u Turskoj i u sve većem broju drugih država. Tehnologija visokog kvaliteta i pouzdani proizvodi rezulat su našeg poštovanja tržišne potražnje u kombinaciji sa postepenim poboljšanjem i uvođenjem decenijama sticanog iskustva. Naša nezavisnost nam omogućava da brzo i samostalno donosimo odluke.

Merimo uspeh zajedničkim zadovoljstvom, budući da broj naših kupaca raste, a proizvodi i usluge pružene nakon prodaje prevazilaze njihova očekivanja.


Cromex® Spoljna Trgovina
Ozan Ozkan, izvršni menadžer