Dizel grabilice (motorizovane)

Utovarni levak (bunker) Utovarni levak iz Cromex-a je rešenje kojim se zadovoljavaju sve potrebe za efikasnim rukovanjem suvim rasutim teretom. Istovar pokretnim levcima daje prednost fleksibilnošću i povećanjem budućeg kapaciteta terminala sa većim plovilima. Cromex utovarni levci su dizajnirani tako da budu ekonomični i ne štete okolini.

Utovarni levak (bunker)

Utovarni levak iz Cromex-a je rešenje kojim se zadovoljavaju sve potrebe za efikasnim rukovanjem suvim rasutim teretom. Istovar pokretnim levcima daje prednost fleksibilnosti i povećanja budućeg kapaciteta terminala sa većim plovilima. Cromex utovarni levci su dizajnirani tako da budu ekonomični i ne štete okolini.

Kašike za kopanje / Obrnute kašike

Visoko otporne i visoko kvalitetne kašike za kopanje i obrnute kašike dostupne su za svaku vrstu mašina za kopanje. Kašike se mogu opremiti ravnim rezačem, delta rezačem i raznim modelima i brojem zamenjivih zubaca ili parača na vrhu kašike.

Rezervni delovi

Sve informacije vezane za rezervne delove za proizvode koji su kupljeni kod nas vezane su za serijski broj proizvoda. Rezervni delovi poput bolcni, posteljica, koturača, spojnica, filtera, užadi i kruškica uglavnom su dostupni odmah ili nakon par dana potrebnih za izradu. Molimo Vas da nas kontaktirate direktno ili preko Vašeg lokalnog dobavljača za rezervne delove.